Anul trecut am fost victima unei concedieri care a fost declarata ilegala de TMB.
Astfel, de curand, instanta a anulat decizia de concediere si a dispus "repunerea părţilor în situaţia anterioară emiterii decizie de concediere, anulată, prin reintegrarea în postul şi funcţia anterior deţinută concedierii şi obligare intimatei la plata unei despăgubiri egale cu drepturile salariale majorate indexate, reactualizate şi cu celelalte drepturi de carea ar fi beneficiat salariatul începând cu data desfacerii contractului de muncă şi până la reintegrarea efectivă".
Intre timp, m-am angajat si am un loc de munca la care nu as vrea sa renunt.
Ce implica exact aceasta "reintegrare"?
Trebuie sa demisionez de la actualul loc de munca sau ma pot prezenta la fostul angajator pentru "reintegrare" (pentru a mi se anula decizia de concediere din cartea de munca si a mi se calcula despagubirile complete) si apoi sa-mi dau demisia in aceeasi zi?
E necesar sa anunt actualul angajator de situatie?
Cum considerati ca trebuie sa procedez?
P.S. Am postat un subiect nou pentru ca nu am intalnit inca o astfel de situatie explicata pe forum.
Avand in vedere ca fostul angajator are dreptul la recurs, considerati ca solicitarea reintegrarii trebuie sa o fac acum sau sa astept sa vad daca partea adversa face recurs?
Aveti doua posibilitati :
1. Fie puneti in executarea , hotararea pronuntata de prima instanta care este executorie de drept.
2. Fie asteptati judecarea recursului , care va poate da sau nu castig de cauza.