avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Stergere informatii personale de pe un forum
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Stergere informatii personale de pe un forum

Buna ziua. Va supun atentiei o problema cu care ma confrunt si poate reusiti sa ma ajutati.
M-am inregistrat acum 2 ani pe un forum romanesc. Am creat topicuri acolo, am postat mai multe posturi pe forum, am pus si fotografii. Ei bine, acum doresc sa ma retrag de pe acel forum si as dori sa-mi fie sters contul inclusiv tot ce am scris eu acolo si mai ales fotografiile pe care le-am pus acolo si care imi apartin.
Administratorul forumului nu vrea acest lucru, nici macar in ceea ce priveste fotografiile pe care le-am pus pe forum.
Am sanse ca legal sa obtin acest lucru? Ce lege, ce articole de lege imi da acest drept.
Va multumesc mult si va urez sa o tineti tot asa deoarece faceti o treaba minunata cu acest site fiind de un real folos celor care un raspuns la probleme lor.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:24, 14 Iulie 2009
Fiecare forum online are un regulament de functionare pe care utilizatorul, cel putin teoretic, se presupune ca il citeste si ca este de acord prin crearea unui cont , asupra conditiilor de functionare ale site-ului. Verificati mai intai acele dispozitii, urmand ca sa notificati reprezentantii site-ului cu privire la dorinta dvs. de a 'disprea" din baza lor de date. Functie de cele de veti descoperi dupa studierea acelor reglementari la care ati aderat, va puteti consulta cu un jurist asupra sanselor pe care le aveti asupra dorintei dvs. Dar, in orice caz, exista o modalitate de a fi sters contul de acolo, atata timp cat dvs. nu mai doriti sa fiti vizualizat, indiferent de ceea ce scrie regulamentul.
De obicei exista un regulament de functionare al oricarui site , forum , chat, etc iar informatiile postate de dvs pot deveni proprietatea acelui site. Trebuie sa verificati si sa cititi cu atentie acel regulament , insa administratorul acelui forum are puterea de decizie in mod evident.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire cu privire la difuzarea de material cu caracter personal BEmanuel87 BEmanuel87 Buna ziua. Asist la un gen de scandal-circ pe care mi-l imputa un utilizator al internetului care activeaza in aceeasi comunitate cu mine. Am primit la un ... (vezi toată discuția)
Raspund pentru ceea ce posteaza utilizatorii pe saitul meu? frunzila frunzila Cu putin timp in urma am fost contactat de un nene din [b]Republica Moldova [/b]ca as acea pe forum un link pus de un utilizator al forumului spre un site de ... (vezi toată discuția)
Despre forum - de ce mi-a fost sters un comentariu de la un subiect ispires ispires Buna ziua, Forumul este pentru a comenta liber anumite situatii. De ce mi-a fost sters comentariul de la discutia Competente tribunal sau judecatorie? ... (vezi toată discuția)