avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intrebare nepusa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intrebare nepusa

La atata saracie, cum putem sa-i oprim pe unii presedinti, administratori de asociatii sa nu bage mana, uneori pana la cot, in banii asociatiei (buzunarul locatarilor)? Mai ales ca Legea 230/2007 este un simulacru de lege, iar cei care trimit amaratii pacaliti la serviciul bla-bla din primarie nu ne dau si exemple de cazuri REZOLVATE de serviciul de trista pomenire...Astept sa imi cer scuze!!!
asd1, nu ne intereseaza practicile de moderare de pe alte forumuri. Alegand sa postati aici v-ati asumat Regulamentul nostru.
Prin urmare va spun pentru ultima oara: nu aveti voie sa postati problema dvs. in subiecte deschise de alte persoane, nu aveti voie sa repetati aceeasi intrebare si nu aveti voie sa discutati public deciziile moderatorilor.

Acesta este un topic-dezbatere, prin urmare este singurul in care de acum inainte va este permis sa readuceti in discutie problema dvs.

Daca in asociatia dvs. nu se intampla ceva diferit fata de ceea ce deja ati expus de nenumarate ori, urmatoarea postare repetitiva o sa aiba drept consecinta banarea definitiva si a acestui al treilea cont.
Aceeasi consecinta o va avea si urmatorul comentariu public referitor la moderare, moderatori sau forumul Avocatnet.ro. Avem mesagerie privata, folositi-o. V-am raspuns intotdeauna.

Toate cele bune.
Draga Dle @asd1,

Nu stiu ce meserie aveti si cum acea meserie(pensionar?) va pune la dispozitie timpul necesar pentru a scrie tirade de genul ^^....

As avea si eu intrebari in legatura cu tirada Dvs:

1. Vi se pare ciudat si nedrept ca platiti un salariu si taxele/impozitele aferente (mizer mai mult ca sigur) pentru un Administrator care sa gestioneze blocul/scara Dvs (ocupatie care nu e meserie??? or faceo de placerea de va auzi aberatiile Dvs...

2. Sunteti constient ca penalizarile se aplica in marea majoritate a AP incepand cu ziua 51 dupa afisarea listelor? Aveti vreo scuza pentru a nu plati pentru 50 zile?? Atata timp cat marea majoritate a proprietarilor platesc in perioada de scadenta de 20 zile de la afisare? iar cei cu probleme financiare in cea de 30 de zile de gratie in multe cazuri?

3. Vi se pare ca AP este creditorul Dvs? si ar trebui sa plateasca din fonduri picate din cer - sau si mai bine din banii celorlalti proprietari buni platnici facturile AP(in ideea ca Dvs nu platiti)?

4. Vi se pare ca 6% pe luna este mult dupa ce ati fost "pasuit" timp de 50 de zile?

"Dle cetatean european", haideti sa va explic cum sta treaba prin alte tari europene in care sunt convins ca v-ar place sa traiti....

Daca nu ti-ai platit utilitatile in timp de 60 zile ti se scoate proprietatea la licitatie, pentru satisfacerea datoriilor iar dupa primele 45 zile vi se opresc serviciile de livrare ( apa gunoi etc). Problema la Romanica este ca nu se pot instala valve de oprire la usa apartamentului..... iar cei ca Dta considera ca sunt furati daca li se cer bani pentru consumul propriu de apa si pentru salariul mizer al Administratorului care e trezit de Dvs la 3 noaptea ca aveti teava sparta....

Faptul ca Romanii abea isi duc zilele nu este vina celorlalti proprietari Dle! Penalizarile nu "sunt puse , asa, ca sa sperii cat de cat" ci ca acei care platesc sa nu aiba de suferit din cauza celor ca Dvs care in mod clar - din exprimarea Dvs - aveti o problema cu plata la timp a obligatiilor ce va revin.

Problema nu este ca penalizarile sunt mari. Problema este ca nu prevede legea sanctiuni mai rapide la rai-platnici, ca va garantez ca daca ati avea 0,01% penalizari dupa 50 zile de neplata dar eu , ca Admin va pot scoate proprietatea la licitatie pentru neplata ati plati REPEJOR si nu var mai interesa %

Succes in continuare acuzand pe unul si pe altul de furt fara dovezi si informatii concrete dupa cum spuneti si mai sus.

PS. Nu va cunosc si nici n-as vrea.

PPS. As fi si eu curios ce interese finaciare/sau de alt fel ar avea moderatorii sa va stearga Dvs "postarile" - in afara de monumentala aberatie de care dati dovada.

Ultima modificare: Duminică, 2 August 2015
Gigeltavalitu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie asociatie proprietari unique636 unique636 Unde as putea sa ma adresez ca sa reclam o asociatie de proprietari pt penalizari abuzive la intarziere plata intretinere? (vezi toată discuția)
Nulitate expertiza contabila pentru lipsa convocare parti?  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, speta este urmatoarea : se face o expertiza contabila, la sediul expertului; expertul nu a notificat niciuna dintre parti, cu toate ca in ... (vezi toată discuția)
Penalitati pentru restante la utilitati mai mari decat cele impuse de furnizor alexberi alexberi Am citit un articol intitulat \"Penalităţi ilegale impuse de Asociaţii locatarilor\". Conform articolului penalitatile corespunzatoare utilitatilor impuse ... (vezi toată discuția)