avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortul cu un copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortul cu un copil minor

Copilul poate decide unde vrea să rămână,chiar daca nu sunt depuse actele de divorț?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:19, 29 Iulie 2015
Copilul decide când..nu mai e copil, la 18 ani. Parintii decid, iar în caz de neînțelegeri intre ei, decide instanta. Copilul e " ascultat", ceea ce e altceva.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanþã preºedinþialã încredinþare minor 9876 9876 As dori sa stiu daca intr-un astfel de dosar sunt ascultati copiii si daca se tine cont de parerea acestora(asta in cazul in care minorii au varsta de 10 ani ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului major în caz de divorț al părinților DaNieLa2019 DaNieLa2019 Buna ziua, As dori va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. Copilul meu urmeaza sa faca anul viitor 18 ani, insa acum eu si tatal lui vrem sa mergem la ... (vezi toată discuția)
Transfer scoala danyleca danyleca Buna ziua! Sunt in divort cu sotul meu si avem un copil de 16ani, termina clasa a IX-a la seminar, dar nu-si mai doreste sa urmeze aceasta scoala si vrea sa-l ... (vezi toată discuția)