sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, am dat declaratie si mi s-a spus ca daca pana luni nu reusesc sa aduc argumente motivul sederii mele in birou ma vor da spre judecata
roxana1930
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Multumesc din suflet ptr raspunsuri.Nu vreau sa dau impresia ca sunt vinovata, insa este prima data cand trec prin asa ceva si chiar nu stiu cum sa reactionez.Va multumesc!
Nu trebuie sa va probati nevinovatia dar trebuie sa va aparati din moment ce faceti parte dintre suspecti si chiiar sunteti capul de lista.
In legislatia romana s-a introdus notiunea de suspect intr-un mod defectuos deoarece suspect trebuia sa fie faptuitorul de fapt cum era in vechea legislatie.
.
Exprimarea si ceea ce se consemneaza intr-o declaratie conteaza enorm si poate duce chiar la o condamnare alaturi de alte probe care sa formeze convingerea judecatorului.
Este ceea ce ar insemna ca omul se infunda singur prin propria sa declaratie.
De aceea unii oameni refuza sa dea declaratie daca nu au avocat.
De aceea si legea consacra dreptul persoanei de a nu da declaratie.
Alti care sunt extrem de versati si de inteligenti in lumea infractionalitatii apeleaza la avocat tocmai pentru ca se tem ca politia sau parchetul poate sa intoarca impotriva lor ceea ce declara.
De aceea se si spune ca, ceea ce declari poate fi folosit impotriva ta sau folosirea dreptului la tacere,
In cazul dvs. insa tacerea nu cred ca va ajuta...
Sper ca ati inteles cat de cat cum stau lucrurile...in lumea...justitiei...