avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizia Curtii Constitutionale nr 599 din 21 oct. 2014
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizia Curtii Constitutionale nr 599 din 21 oct. 2014

Buna ziua. Asi dori sa stiu ce putem face in situatia in care camera preliminara nu a respectat decizia 599 de anul trecut. vizavi de o plingere facuta la Parchetul de pe linga Judecatoria Aiud. Daca se mai poate face ceva si anume ce. Va multumesc. Anca Bunea.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:25, 31 Iulie 2015
Incercati sa detaliati cazul, nu se intelege exact situatia de fapt.
In privinta faptasului i se aplica legea penala mai favorabila, deci nu e obligatoriu sa fie judecat dupa vechiul Cod Penal daca noul Cod Penal e in avantajul faptasului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea de atac impotriva incheierii pronuntate in procedura prevazuta de 340 cpp ionita_emil ionita_emil Speta este urmatoarea: Eu am formulat o plangere penala . O a doua persoana a formulat o plangere similara. Procurorul a dispus reunirea dosarelor Procurorul ... (vezi toată discuția)
Redeschiderea prin reluarea urmaririi penale bazata pe art.93 alin 4 cpp desirelia75 desirelia75 art.93 alin 4 cpp din legea 135/2010 poate fi invocat pentru redeschiderea urmaririi penale atunci cand s-a solutionat dosarul de catre parchet , iar in tot ... (vezi toată discuția)
Parte civila in proces penal ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.Eu am facut plingere la parchet intr-un dosar penal ,parchetul a dat începerea urmaririi penale,... deci parchetul este petent; faptuitorul este ... (vezi toată discuția)