avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Personalul serviciului public al uniui APL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Personalul serviciului public al uniui APL

În cazul înfiinţării unui nou serviciu public de către o autoritate a administraţiei publice locale ce prevederi legale reglementează angajarea de personal pentru posturile prevăzute în organigramă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 3 August 2015
HG nr. 286/2011 - aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale din sectorul bugetar cu modificarile si completarile ulterioare;

HG nr.611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere personal comtractual raisa-gabriela raisa-gabriela care sunt drepturile salaiale in caz de transfer la cerere pentru personalul contractual? in lege nu se face nici o mentiune cu privire la acestea. (vezi toată discuția)
Plata comisiilor de concurs ocupare post vacant Roxana6 Roxana6 As vrea sa stiu daca se platesc membrii comisiei de concurs pentru ocuparea posturilor vacante corespunzatoare functiilor contractuale, nu a functionarilor ... (vezi toată discuția)
Contestaţie examen SzAlex SzAlex În speţă este vorba de un examen organizat pentru promovare post vacant; Comisia este alcatuit din trei persoane conform regulamentului interior; Pentru ... (vezi toată discuția)