avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... probleme plata taxa cazier judiciar
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

probleme plata taxa cazier judiciar

Buna.Am urmatoarea dilema: Posta nu imi primeste taxa pentru cazier judiciar, motivand ca nu se mai plateste, Sectia de politie 8 imi cere chitanta ca am platit taxa de urgenta.
Cine s-a inscris in Bucuresti, la Sectia 8, a platit sau nu taxa aia pe undeva? Ce ceri la posta? Taxa simpla sau de urgenta?
#-o
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 13:00, 11 Iulie 2009
se plateste la trezorerie 10 lei si-ti trebuie si timbru fiscal de 1 leu de la posta
La mine în judeţ nu se mai plăteşte nicio taxă de cazier judiciar începând cu 26 iunie 2009. Doar pentru cazierul fiscal se achită o taxă în cuantum de 20 ron. Pentru actele necesare cazierului judiciar am trimis un e-mail poliţiei judeţene şi mi-au răspuns aşa cum voi pune linkul de mai jos. Într-adevăr, tot ce am avut de plată a fost timbrul fiscal de un leu. Nimic mai mult.
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2009
zz-man, utilizator
ei, in Bucuresti sunt inca hrapareti ptr ca doar ce-am platit 10 lei (era 5 mai deunazi) la trezorerie (pt. sect 4: Bdul Brancoveanu 2) pentru cazierul judiciar si 20 pentru cel fiscal, tot acolo.
Pentru cel judiciar mai trebuie si un timbru fiscal de 1 leu de la posta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier lunajoy lunajoy nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)
Taxa pt eliberare cazier maruska maruska stie cineva daca se mai plateste taxa de urgenta?cat? (vezi toată discuția)
Minor la munca fadidraghici fadidraghici Buna Ziua, Exista cazier pentru minorii sub 18 ani? Va multumesc. (vezi toată discuția)