Doar daca va musca cainele este fapta penala.
Tocmai a pus din nou Rotweillerul pe mine, statea bine mersi in fata blocului, a venit cu cainele periculos langa mine cu scop de intimidare si pentru a ma teroriza stiind ca imi e frica. Cainele a sarit pe mine, avea botnita si era in lesa insa lesa era lasata larg si cainele se misca fara a fi controlat prin lesa. Cand i-am spus sa plece de langa mine cu cainele el nu a plecat impiedicandu-ma sa ma deplasez pentru ca cainele venea dupa mine.
Ce sa fac??? Am sunat la 112, a venit un echipaj, ala intre timp plecase si politistii nu au vrut sa faca nimic pentru ca nu era nimeni acolo.
Ati facut dvs. o plangere penala cu privire la aceste aspecte? Nu ar trebui sa fie prea greu, avand in vedere ca va intalniti des, sa aflati numele stapanului patrupedului si sa sesizati la parchetul din raza domiciliului, sau a locului unde va interesectati, cu privire la aspectele pe care ni le semnalati noua aici.
Urmariti mai apoi traiectoria plangerii iar daca nu veti fi multumit veti merge mai departe (a contesta solutia procurorului etc).
Sau incercati solutionarea amiabila, printr-un interpus sau un mediator.
~ final discuție ~