Buna ziua!
Vreau sa vand un teren intravilan localizat in Bucuresti.Am facut toate actele necesare vanzarii,m-am inteles cu cumparatorul la pret(50.000 euro).Bun.Ma duc la notar sa ma interesez ce pasi trebuie facuti in continuare.Notarul scoate ditamai almanahul(Grila Notariala)am inteles ca-i spune,si-mi spune ca terenul este evaluat la peste 100.000 euro si ma va taxa la pretul din Grila.I-am spus ca m-am inteles cu cumparatorul la 50.000 euro :strong:si nu mai pot creste pretul,fiindca in zona cam asta-i pretul corect in momentul de fata.De ce sunt terenurile asa de supraevaluate?? Notarul a mai spus ca daca ceream peste 100.000 euro,taxele erau mai mici.Dar cine D-zeu imi da mie peste 100.000 euro?!?#-o
Ce pot face?
- sa caut alt notar?
- sa cresc pretul? Risc sa vand terenul la SF.asteapta :((
Multumesc anticipat!
1.de unde obtin cererea-tip (formularul-model F.1 «Cerere pentru emiterea certificatului de urbanism»)?......de la P.M.B sau O.C.P.I.?
2.de unde obtin planurile topografice sau cadastrale cu indicarea imobilului şi a vecinătăţilor - teren şi/sau construcţii -, la scările 1:500, 1:2.000 sau 1:10.000?......de la P.M.B sau O.C.P.I.?