avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Abonament biserica ortodoxa
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Abonament biserica ortodoxa

Am o curiozitate . Niste parlamentari au introdus o lege privind abonament anual la biserica ortodoxa romana pe an in care se include un botez si o inmormantare gratuita pe an la cine este cazul . Este valabila , este publica in monitorul oficial ?
Cu respect , Corina
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 19:51, 29 Noiembrie 2015
Nu am auzit despre un astfel de proiect de lege dar ce am auzit ca BOR nu are promotii gratuite. Nici macar reduceri fara bon si factura!;)
Oferta o fi valabila numai pentru titularul abonamentului sau si pentru membrii familiei? Iar in cazul in care evenimentul nu a avut loc, facilitatea se reporteaza pentru anul urmator?
O avea si minute incluse?!:hm:
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2015
cyan, moderator
A aparut la stiri , dar zicea ca clerul se opune. cu respect , Corina
E si normal! Cine a mai vazut inmormantare gratuita?
Multumesc mult pentru raspuns . Cu respect , Corina
@cyan
Depinde și de preț .
Vi se pare corect ca un om creștin fără un ajutor financiar să nu aibă o inmormântare decentă .
Isus când a vindecat bolnavii nu a cerut bani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu se face inmormantare cu preot in urmatorul caz? glo glo Un minor cu virsta de 17 ani , bea pastile. incercand ,probabil sa se sinucida . Isi revine , este externat . Dupa externare intra in moarte cerebrala, dupa 12 ... (vezi toată discuția)
Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)
Discriminare religioasa Caligula Caligula Buna ziua, Intrebarea mea este ceva mai ciudata dar, sper, interesanta. Conform legii (nu logicii :) ), refuzarea efectuarii unui serviciu religios pe ... (vezi toată discuția)