avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatia muncii

am lucrat in perioada 11.03 1986 11.03 1995 ca mecanic utilaje terasiere(autogreder si buldozer)la mina de uraniu e.m. crucea.cind mam lichidat de la aceasta unitate mi sa operat in carnetul de munca zona 2 de expunere la radiati ne dindumi seama caci trebuia sa beneficiez de zona 1 deoarece am lacrat cu utilajele si la halda de minereu mi sa eliberat adeverinta cu zona 2 spunindumise ca nu se mai poate modifica nimic la arhiva spunetim va rog ce pot face in aceasta situatie trebuie sa apelez la instanta va multumesc foarte mult



[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar.]
Ultima modificare: Joi, 6 August 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Termen de pastrare documente la arhiva societatii Traianut Traianut Buna seara.Am o situatie mai deosebita si va rog sa ma ajutati.M-am judecat cu mina de uraniu la care am lucrat in perioada 11-03 1986__11-03-1995 si am ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de clasare a plingeri penale inpotriva consilierului juridic Traianut Traianut Buna ziua.Sunt intr-o situatie foarte delicata si va rog foarte mult sa imi spuneti ce mai pot face.M-am judecat cu un fost angajator pentru grupa de munca si ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza comunicarea unei hotarari judecatoresti? mihai19735 mihai19735 buna ziua..am avut un proces cu o firma pt lipsa in gestiune.firma a castigat procesul si am facut recurs.recursul sa incheiat de 5 luni dar nu a venit nici o ... (vezi toată discuția)