cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

costel24 
	    	Utilizator

costel24 
	    	Utilizator	    

costel24 
	    	Utilizator

costel24 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Kuntay Musa	                   

Am incheiat un contract de arenda, eu fiind proprietarul. Arendasul a dorit sa cumpere terenul. De la bun inceput arendasul taraganeaza sub diferite motive ... (vezi toată discuția)
	                    Kuntay Musa	                   

Am incheiat un contract de arenda, eu fiind proprietarul. Arendasul a dorit sa cumpere terenul. De la bun inceput arendasul taraganeaza sub diferite motive ... (vezi toată discuția)

ContSters359110	                   

verisoara mea spune ca are de la unchiul meu( tatal ei inca in viata) imputernicire de la notar , cum ca, poate sa vanda un teren parte a unchiului meu. ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters359110	                   

verisoara mea spune ca are de la unchiul meu( tatal ei inca in viata) imputernicire de la notar , cum ca, poate sa vanda un teren parte a unchiului meu. ... (vezi toată discuția)

lupu iulian	                   

Buna ziua am urmatoarea intrbare
Am un teren arabil in arenda cu contract de arenda inregistrat la primarie pe care vreau sa il vand ,dar arendasul nu ofera ... (vezi toată discuția)
	                    lupu iulian	                   

Buna ziua am urmatoarea intrbare
Am un teren arabil in arenda cu contract de arenda inregistrat la primarie pe care vreau sa il vand ,dar arendasul nu ofera ... (vezi toată discuția)