avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am spart anvelopa in statia peco intr-un capac din ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am spart anvelopa in statia peco intr-un capac din tabla de pe jos

Buna seara, asta seara cand am fost sa alimentez la o statie din zona,am facut anvelopa varza din cauza ca aveau o gura mare de alimetara pentru rezervoarele statiei care erau chiar langa pompe, erau mai sus decat pavelele si aveau niste colturi foarte ascutite, le-am spus angajatiilor ca nu e normal sa fie asa puse la intaplare pentru ca din vina lor am facut pana de cauciuc si am facut anvelopa praf, irecuperabila, mentionez ca era noua. Angajatul mi-a ras in nas si a spus ca pe ei nu ii intereseaza ca nu e statia lor ca ei sunt niste simpli angajati si ca nu sunt primul care o pateste si ca foarte multi fac pana din aceeasi situatie. Ce ma sfatuiti sa fac pentru ami recupera banii pe anvelopa si ai pune la punc sa nu se mai intample si la altcineva, Stima.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:05, 10 August 2015
Faceti o poza acelei denivelari, faceti o poza si anvelopei si trimiteti-le initial conducerii centrale a statiei (nu ati spus daca e vorba de vreo multinationala sau de o firma romaneasca).
Cereti contravaloarea anvelopei.
Pastrati e-mailul sau expediati cererea de despagubire cu confirmare de primire si pastrati-va un exemplar.

Daca nu primiti raspuns intr-o perioada rezonabila - 2, 3 saptamani - reveniti sa va sfatuim cum sa procedati mai departe cu reclamatia la ANPC.
Ultima modificare: Luni, 10 August 2015
Ares-3, moderator
De regula statiile multinationale nu respecta clientii si nu acorda despagubiri pentru evenimentele produse in perimetrul statiilor-la statia alimentare,spalare,etc
Realizati poze la fata locului,sesizati oficial conducerea statiei si concomitent si autoritatea nationala pentru protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am alimentat de la benzinărie apă. exista bon fiscal, probă și martori! cum procedez pentru despăgubire, pentru că mașina nu mai funcționează? CasianaDalia CasianaDalia Am alimentat apa in loc de benzina la o renumita benzinărie!Am bon fiscal,proba,înregistrare video si martori.Cum procedez pentru despăgubire?!Masina nu mai ... (vezi toată discuția)
Ordin 50/1990 mihaela_mastacan mihaela_mastacan Buna ziua, Va rog sa imi prezentati continutul art. 160 (3) din Anexa II la Ordinul 50/1990. Multumesc. (vezi toată discuția)
Anexa 2 a ordinului nr. 50/1990, completata in anii urmatori corneliamanescu corneliamanescu Sotul meu are scris pe cartea de munca : \"pentru activitatea CTC conform ordin 50 art. 3 care au lucrat in locuri de munca din intreprindere prevazute in ... (vezi toată discuția)