avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... demers in justitie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

demers in justitie

Caut avocet la Pitesti ptr a formula plangere la judecatorie impotriva Parchetului
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:04, 11 August 2015
Alegeti un avocat inscris in tabloul avocatilor din Baroul Arges. Gasiti pe site-ul baroului numele tuturor avocatilor cu drept de exercitare a profesiei
Am sunat la 3 avocati si au raspuns ca nu se baga. Nu este vorba de plangere impotriva ordonantei ci impotriva \"institutiei\" care nu emite o ordonanta, blocheaza actul justitiei cu toate ca exista o sentinta penala care anuleaza definitiv ordonanta
Ultima modificare: Luni, 10 August 2015
Drcristian, utilizator
Regret, aici este doar un forum de discutii. Pentru punctul 2.6 din Regulamentul de postare, topicul va fi inchis.
”2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri: prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.”
www.avocatnet.ro/content/con...
www.avocatnet.ro/content/bc%...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un avocat pentru recuperare restante intretinere bogdanbobi bogdanbobi Buna ziua, Nu stiu cum sa contactez un avocet pentru recuperarea restantelor de la rai platnici...din Bucuresti. Cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Avocat drept judiciar banciov banciov Va rog sa-mi recomandati un avocat bun in drept judiciar din localitatea DETA judet Timis (vezi toată discuția)
Un avocat din bucuresti mariusbaldovin mariusbaldovin Buna seara,numele meu este Marius Baldovin si doresc un sprijin unui avocat care sa ma prezinte la un dosar penal. (vezi toată discuția)