avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen transmitere incetare suspendare in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen transmitere incetare suspendare in revisal

Buna ziua,
Stiu ca termenul de transmitere al incetarii suspendarii este de 20 zile lucratoare de la data faptului generator.
Rog confirmare sau infirmare si baza legala.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 09:42, 11 August 2015
Huh!!!!

Multumesc frumos!
Ca si cum ne-am regasi la:

1. Modificarea CIM Acte adiționale Art. 17 alin. 5; Art. 3 alin. 2 lit a,c,-g; Art. 41-48 Codul muncii;
HG 500 /2011 (privind Revisal).
Actul adițional se semnează de către angajat înainte de intrarea în vigoare a modificărilor CIM. Se introduc informațiile în Revisal cel târziu în ziua a 20a lucrătoare după intrarea în vigoare a actului adițional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen transmitere decizie de incetare cu acordul partilor marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca fac decizia de incetare pe data de 05(art.55 b) si-o transmit pe aceiasi data ,cererea este din data de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract individual de munca retroactiv sergiupan sergiupan Va rog sa spuneti va rog frumos daca este posibil ca sa inregistrezi un Contract de Munca retroactiv? Este vorba despre un contract care ar trebui inregistrat ... (vezi toată discuția)
Incheiere cim si transmitere revisal broscuta21 broscuta21 Buna dimineata, Am un salariat care doreste incetarea conf art 55, lit b (cu acordul partilor), incepand cu data de 01.03.2014. Presupun ca decizia de ... (vezi toată discuția)