avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin

Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. Vreau sa precizez ca nu este un ansamblu de blocuri, fiecare bloc este individual. Ei nu si-au amenajat spatiu pentru gunoi. Cred ca fac acest lucru pentru a nu plati pentru gunoi. Asociatia noastra de proprietari a facut coaforului 2 instiintari cum ca nu au voie sa-si arunce gunoiul in tomberonul nostru, dar ei continu sa-l arunce. In jurul tomberonului e plin de par, când bate vantul este imprastiat in toata curtea, iar prin curte se mai joaca si copiii nostri. Oare ce masuri am putea lua ca sa nu-si mai arunce gunoiul la noi in tomberon? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 07:58, 12 Februarie 2021
ghena se afla pe terenul detinut de proprietarii ap?

si eu am avut problema asta si singura cale de rezolvare a fost realizarea unei constructii cu acoperis si inchiderea acesteia cu yala electromagnetica......cei de la salubritate au primit un cod pt deschiderea ghenei iar locatarii deschid cu tagul de la interfon

sau va intelegeti cu cealalta asociatie sa le tineti si pubelele lor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune asociatie doar_eumike doar_eumike e normal ca in lista de intretinere sa apara la cheltuilei comune - si taxa pe gunoi- al magazinelor de la parterul blocului? noi avem 4 magazine dintre ... (vezi toată discuția)
Vecinul imi atarna gunoiul pe clanta usii, l-am inregistrat pe camera pufy2007 pufy2007 Buna ziua dragii mei, sunt un cetatean care domiciliaza in Mun.Bucuresti Sectorul 1, dupa cum bine stiti in acest sector serviciul de salubritate este ... (vezi toată discuția)