avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construirea unei scari interioare la bloc
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construirea unei scari interioare la bloc

Buna ziua,
Doresc sa ma informez cu privire la construirea unei scari interioare intr-un bloc.
Respectiv blocul are 4 etaje, insa accesul pana etajul 3 se face pe o scara de dimensiuni normale(ca latime), iar la ultimul etaj se face pe o scara aditionala foarte ingusta.
Etajul 4 nu este mansarda sau pod, insa probabil a avut destinatie initiala una tehnica.
Doresc sa construiesc o scara, in continuarea celei care se termina la 3, pana la 4. Mentionez ca spatiul permite aceasta modificare.
M-ar interesa sa stiu care sunt pasii de urmat, pentru cantari daca merita sa investesc timp si bani cu aceasta modificare.
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:26, 11 August 2015
Este necesar sa realizati initial proiect tehnic
Ulterior solicitati serviciului urbanism din primarie autorizatie de constructie si certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansardare pod bloc TMana TMana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)
Amenajare pod de deasupra mansardei Swash Swash Buna ziua, am achizitionat acum scurta vreme un apartament ce se afla la etajul 5. Apartamentul este compus din etajul 5 + mansarda, asa au fost ... (vezi toată discuția)
Boxe in podul blocului BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua. Recent am cumparat un apartament intr-un bloc nou, apt. aflandu-se la etajul 5/5 al blocului. In actele imobilului etajul 5 figureaza ca si ... (vezi toată discuția)