avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Formularul 050
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Formularul 050

Buna ziua!
Am un SRL care isi schimba sediul din Bucuresti in jud. Galati. Am vrut sa depun 050 si de la Galati spun ca obligatoriu trebuie depus si 088 (firma este deja platitoare de TVA). In Ordinul 112 spune ca 088 se completeaza si se depune de catre firmele care sunt inregistrate in scopuri de TVA, la solicitarea organelor fiscale competente, in situatii precum:

schimbarea sediului social;
schimbarea administratorilor si/sau a asociatilor.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 11:54, 12 August 2015
Se depune 088. Probabil ANAF nu are inca aplicatia informatica care sa semnaleze modificarile automat si de aceea vi se solicita la depunerea 050. Deci trebuie depusa.
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2015
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare sediu social srl george_as11 george_as11 trebuie sa completez si formularul 088 de la anaf numai ca am mutat sediul social? formularul 050 am inteles. sunt platitor de tva din 2013 si nu inteleg de ce ... (vezi toată discuția)
Declaratia 088- introducere asociat nou vandekamp vandekamp Declaratia 088 va trebui depusa daca se introduce un nou asociat prin marire de capital social? Pe siteul ANAF scrie ca ar trebui sa depunem doar in caz de ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O firma a carei cod de tva a fost anulat pentru depunere decont de tva fara tranzactii,in prezent si-a schimbat sediul social. La sediul social nou s-a ... (vezi toată discuția)