avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata anuala pt autorizatia de libera practica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata anuala pt autorizatia de libera practica

am terminat scoala postliceala in 2011,am obtinut calificarea de asistent medical generalist ,de atunci pana in prezent nu am gasit loc de munca unde sa nu se ceara experienta sau la concursurile unde am participat locul sa nu fie castigat de infirmiera care a facut si ea scoala dar lucra acolo...am platit autorizatia de libera practica pana anul acesta.ce se poate intampla daca nu mai platesc in continuare?reprezentantii oadmr nu au alta expicatie doar ca trebuie platita anual
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 12 August 2015
Neplata cotizatiei probabil ca poate atrage retragerea calitatii de membru al OAMGMAMR .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de libera practica iuliagabudean iuliagabudean buna seara as avea si eu o nelamurire daca se poate:eu am terminat in 2011 asistent medical generalist,iar pana in prezent nu am lucrat in domeniu deoarece am ... (vezi toată discuția)
Calificari profesionale Elenapastrama Elenapastrama Buna ziua! Vin cu o întrebare catre dvs: Anul acesta am terminat o scoala postliceala sanitara fiind declarat Asistent medical generalist, in domeniul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de libera practica ileanadumi ileanadumi Buna seara!! Imi puteti spune, va rog, care este diferenta intre autorizatia de libera practica pentru un asistent medical de farmacie si certificatul de ... (vezi toată discuția)