c14h3r a scris:
Practic, unica solutie este sa trag furtunul de la AC in casa si am rezolvat tambalaul.... Dar... Nu vreau.
Acum am inteles. Nu vreti sa rezolvati problema simplu cuy acel furtun. e in regula daca dumneavoastra credeti ca e mai bine sa va certati cu vecinii ori sa va impuna vroe autoritate sa luati masuri.
Faceti un mic exercitiu si ganditi-va ca maine vreti sa faceti o modificare (gaz, apa, balcon...) si o sa aveti nevoie, la modul legal, de acordul vecinilor. Ce ar fi ca un vecin sau mai multi sa aplice aceasi masura sa sa spuna "Nu vreau".
@cyan,
Colectarea condensului chiar este o solutie buna. Eu colectez aceasta apa intr-n vas de 5 litri asezat in balcon, imediat sub aparatul de aer montat in balcon. Asa au facut si alti vecini. Uni au a prelungit furtunul de scurgete pana la prima coloana pluviala de pe terasele de sub ei. Altii de la etajele inferioare au dus furtunul pe langa perete pana jos spre canalizare... Solutii se gasesc dar trebuie sa si vrem.
Altfel lasam apa sa picure, sa ude trecatorii mizand pe faptul ca nu vor reclama nicaieri.