elga50 a scris:
@c14h3r
Povestea dv. este demna de Pacala si Tandala.
Vrasazica vecinul isi monteaza copertina fara sa tina cont ca de sus o sa-i pice apa din AC. Si colac peste pupaza se mai si supara.
Pai cine l-a pus sa-si monteze copertina sub AC dv.? Presupun ca nu l-a fortat nimeni si cu atat mai mult o copertina pricopsita de cocalar de 1 m latime.
Dar ploaia nu-l supara? Sau pe Doamne-Doamne nu se poate supara de teama ca-i trazneste copertina?
Hai, domnule sau doamna, ca e de rasul curcilor!
Asta-i vesnica pomenire din fiecare vara mai caniculara. Eu am cativa locatari care vin cu lacramatii la mine ca le picura AC de la vecinii de deasupra si nu pot dormi noaptea. Bun, si eu ce trebuie sa fac? Pai sa-i ziceti sa schimbe pozitia furtunului. Da' matale ce ai, esti suparat cu el de nu-ndraznesti sa-i spui? Nu, sa le spun eu, ca adica am autoritate. :happy:
Si aluilalt ii doare drept in cot de autoritatea mea!
Deci e o prostie totala cand ti-o faci cu mana ta, arogant si prost din nascare de nu judeci consecintele.
Perfect de acord.
Ii recomand respectivului dopuri antifon:
[ link extern ]
Cost: sub 1 leu perechea.
Nota: balcoanele vechi erau prevazute cu tub berman de cativa cm pentru scurgerea apei de pe balcon. La ala ce-i mai facem ? Sigur o sa se gaseasca unii sa protesteze.
Concluzie: cine se crede batman si-i construieste aripi...s-ar putea sa faca cuostiinta cu si gravitatia si implicit asfaltul.