avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce sanse am ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce sanse am ?

In luna August 2008 am incheiat un contract de imprumut pentru nevoi personale laPiraeus bank in suma de 16800 franci elvetieni , dar efectiv in ziua incheierii contractului i-am transformat tot la Piraeus bank o parte in lei si o alta parte in euro.Vreau sa dau banca in judecata pentru ca la cererea mea din 20-01-2015 de a mi se aproba transformarea creditului ramas din chf in lei la un curs acceptabil pentru ambele parti ,banca a acceptat schimbarea dar la cursul zilei fara a suporta si ea o parte din cresterea valorii francilor elvetieni de la inceputul lui ianuarie 2015.Vreau sa stiu ce sanse am de a castiga.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare credit chf gheibriela gheibriela Buna seara! In 2008 am contractat un credit de nevoi personale in franci elvetieni la Piraeus Bank, pentru o perioada de 60 luni. Dupa aproximativ 6 luni, leul ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de refinantare (nevoi personale) Bogdan13-10 Bogdan13-10 Buna ziua, Numele meu este Bogdan, am o situatie pe care vreau sa o prezint: - in luna iulie 2008 am semnat un -contract de imprumut pentru ... (vezi toată discuția)
Despre credite Canadianul7 Canadianul7 Buna ziua,as vrea sa va rog sa ma indrumati ce sa fac,am un imprumut in franci elvetieni pe care nu mai pot sa-I rambursez (am ramas fara loc de munca) . Dupa ... (vezi toată discuția)