avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare credit CHF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare credit CHF

Buna seara! In 2008 am contractat un credit de nevoi personale in franci elvetieni la Piraeus Bank, pentru o perioada de 60 luni. Dupa aproximativ 6 luni, leul s-a depreciat foarte mult fata de chf, ajungand sa platesc o valoare dubla a ratei. Pe langa aceasta, dobanda variabila s-a modificat fara a fi instiintata. Am incercat printr-o simpla discutie cu un reprezentant al bancii sa obtin o rezolvare dar nu am ajuns la niciun acord. Intr-un final am reusit sa achit tot, luna de luna, fara a ramane cu rate restante.
Intrebarea mea este: pot recupera banii platiti abuziv timp de 5 ani?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 14:26, 9 Noiembrie 2017
Daca obtineti o hotarire judecatoreasca in acest sens, puteti recupera. Dar sansele sint reduse sau nule. Contractul e legea partilor. Daca va raspundea un avocat, sigur va dadea sanse mai mari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am ? nistorpetru nistorpetru In luna August 2008 am incheiat un contract de imprumut pentru nevoi personale laPiraeus bank in suma de 16800 franci elvetieni , dar efectiv in ziua ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de refinantare (nevoi personale) Bogdan13-10 Bogdan13-10 Buna ziua, Numele meu este Bogdan, am o situatie pe care vreau sa o prezint: - in luna iulie 2008 am semnat un -contract de imprumut pentru ... (vezi toată discuția)
Reducere credit in franci din 2008 conualfy conualfy Buna ziua, Vreau sa apelez la sfaturile si bunavointa dumneavoastra intr-o problema care devine tot mai strigenta: valoarea creditului imobiliar luat in ... (vezi toată discuția)