avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Inscriere la masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Inscriere la masa credala

Buna ziua !
Crea este procedura - si ce taxe se platesc pt a te inscrie la masa credala, in cazul intrarii in insolventa a unei firme de la care ai bani de recuperat ?
Nu am primit inca o notificare, desi ar fi trebuit ....
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 12:01, 18 August 2015
Buna ziua

Va trebui sa formulati o cerere in acest sens, cerere pe care o puteti depune la instanta sau direct la administratorul judiciar si instanta.

Verificati sa fiti in termenul de declarare a creantelor.

Taxa ar terbui sa fie de 200 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala - procedura Krissia . Krissia . O firma are deschisa procedura de lichidare judiciara, dosarul fiind pe rol inca la instanta de judecata. S-a stabilit termen in septembrie pt inscrierea ... (vezi toată discuția)
Procedura masa credala? Stan Papusa Stan Papusa Buna ziua, Sunt prestator de servicii, avand ca forma juridica un srl. Unul dintre clienti refuza sa-mi mai plateasca ultimile facturi, motivul fiind ... (vezi toată discuția)
Taxa declaratie creanta mara2010 mara2010 Daca am formulat declaratie de creanta si m-am inscris la masa credala a unei societati aflate in insolventa si am atasat copiile dupa facturi si taxa ... (vezi toată discuția)