avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Unde te poti casatori?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Unde te poti casatori?

Cum se procedeaza pentru a te casatori la alta primarie decat cea de rezidenta?

Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:46, 19 August 2015
Faceti cerere la primarul localitatii unde ati dori sa va casatoriti, doar cu aprobarea lui se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in alt oras eliz_k eliz_k Buna ziua, As vrea sa va rog sa ma informati daca se poate incheia o casatorie in alt oras decat cel din buletinul viitorilor soti si in ce conditii. ... (vezi toată discuția)
Casatorie intr-un alt oras decat cel de resedinta nonearfear nonearfear Buna ziua, Atat eu cat si viitorul meu sot ne-am schimbat actele de identitate pe judetul Cluj, insa dorim sa ne casatorim in judetul Mures(in orasul meu ... (vezi toată discuția)
Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)