avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe judiciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe judiciara

Buna seara! Cat se plateste taxa de timbru pt. introducerea unei actiuni privind constatarea nulitatii absolute a titlului de proprietate, deoarece am fost omis la inscrierea in titlu, desi am facut cerere in termen legal? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 13 Iulie 2009
LEGEA NR. 146/1997 privind taxele judiciare de timbru.
12 ron
Cererile in anularea sau declararea nulitatii unui act juridic nepatrimonial sunt taxate cu 12 lei, potrivit art.3 lit.a ind.1 din Legea nr.146/1997.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un clar raspuns la: privind taxa de timbru judiciar se plateste ori nu ? fond funciar, nulitate absoluta partiala titlu de proprietate conform art. iii din legea 169/1997- va rog ! cornaca cornaca Prefectul a initiat o actiune in instanta : Nulitate absoluta partiala Titlu de Proprietate conform art. III din Legea 169/1997- Prefectul solicita anularea a ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru mars_on_line mars_on_line cat este taxa de timbru pt. actiune de constatare ? (vezi toată discuția)
Cerere principala officemvp officemvp Buna seara . As dori sa-mi spuneti daca se taxeaza actiunea in constatare nulitati unui act cu restabilirea situatiei anterioare conform principiului ... (vezi toată discuția)