avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... scutire impozit programatori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

scutire impozit programatori

Buna
Conform noilor modificari aduse la Ordinului privind încadrarea în activitatea de creaţie de programe pentru calculator reiese ca beneficiaza de scutire persoanele care deţin o diplomă acordată după finalizarea unei forme de învăţământ superior de lungă durată sau deţin o diplomă acordată după finalizarea ciclului I de studii universitare de licenţă, eliberată de o instituţie de
învăţământ superior acreditată, şi prestează efectiv una dintre activităţile prevăzute în anexa, dar nu mai este necesara o anumita specializare.
Sa inteleg ca daca am terminat facultatea de istorie, dar prestez munca de programator, fiind incadrat corespunzator, pot beneficia de scutirea de impozit?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: VLADUTZA07 , utilizator 11:02, 21 August 2015
Nu, nu beneficiati de scutire
Noul act normativ a eliminat specializarile care puteau benficia de scutirea de impozit pe venit.
Prin urmare, in lipsa unui text de lege , consider ca puteti benficia de scutirea respectiva.
Dar ma pot incadra cu codul COR 251202 (programator) cu studii de istorie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit it-sti ce facultate trebuie sa aiba terminata ... ionel94s ionel94s Scutire impozit It-sti Ce facultate trebuie sa aiba terminata o persoana pt a beneficia de scutirea pt IT-sti? Sa ziceam ca o persoana termina facultatea de ... (vezi toată discuția)
Programator fara studii de specialitate AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, poate fi incadrada o persoana pe pozitia de Programator daca aceasta are studii superioare dar nu de specialitate? Daca nu, care ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Incadrarea ca programator Mariandreea Mariandreea Buna ziua! Se da urmatoarea situatie: absolvent de studii superioare (Studii economice-Marketing), lucreaza ca tester intr-o firma de IT. Incadrarea actuala ... (vezi toată discuția)