avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Preluare fundatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Preluare fundatie

Buna seara,

As dori si eu informatii cu privire la preluarea unei fundatii. Ce temei legal am si pasii efectivi pe care trebuie sa ii urmez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:50, 22 August 2015
Fundatii nu pot fi cesionate/vandute ca si societatile comerciale.

Daca dva doriti asa ceva fie sunteti numit singur la conducerea Fundatiei , fie va infiintati dvs una singura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after-school ank78 ank78 Buna ziua As dori sa imi dati mai multe informatii cu privire la infiintarea unui After-School, adica pasii pe care trebuie sa ii urmez, ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
S.r.l cu asociat asociatie topmasaj topmasaj Salut! Sunt Nelu si as dori sa aflu daca o asociatie care comform ordonantei 26 poate infiinta un srl, poate sa absoarba si un srl infiintat anterior ... (vezi toată discuția)
Fundatie - modificare activ patrimonial initial si denumire luminitzaz luminitzaz buna seara, sunteti amabili sa ma ajutati... daca se vinde o fundatie, care nu are activitate de aproximativ 5 ani, cel care o cumpara trebuie sa actualizeze ... (vezi toată discuția)