avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare si cerere suspendare judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare si cerere suspendare judecata

Buna seara!

Fostul angajator m-a actionat in instanta pentru recuperarea unui debit - cere obligarea la plata.
Am discutat cu el si a fost de acord sa platesc esalonat. Am redactat o cerere si am stabilit ca eu, prin intampinare, sa solicit suspendarea de comun acord urmand ca la primul termen sa ceara si el suspendarea.

1)Este corect sa procedam astfel?
2)Trebuie sa atasez la intampinare cererea?
3)Cum trebuie sa arate intampinarea?
4)Nu stiu daca o sa ma pot prezenta la primul termen, de aceea vreau sa solicit acum, iar la primul termen sa ni se "intalneasca" solicitarile si sa se realizeze acordul chiar si in lipsa mea. Este posibil?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: studladr , utilizator 15:17, 3 Septembrie 2015
Solutiile de mai sus mi se par complicate.Cel mai simplu ar fi sa solicitati suspendarea judecatii confrom art. 411.NCPC Suspendarea voulntara(1)Judecatorul va suspenda judecata:
1.cand amandoua partile o cer;"
Ca atare, daca solicitati suspendarea in scris si dvs. si anagajatorul,nu mai este nevoie sa va prezentati la termen nici unul si, nici sa depuneti intampinare.
Multumesc foarte mult pentru ajutor!
Am depus cererea de suspendare la instanta, angajatorul a fost de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul angajator imi cere in instanta plata integrala a debitului studladr studladr Buna ziua! Am demisionat, eu avand la angajator un debit de aproximativ 6000 lei. Imediat m-am angajat in alta parte, actualul angajator prezentand fostului ... (vezi toată discuția)
Ca administrator al unei firme pot depune in instanta "personal" intampinare la o chemare in judecata? smarty67 smarty67 Ca Administrator al unei firme pot depune in instanta \"personal\" intampinare la o chemare in judecata? Este vorba de o somatie de plata si sincer chiar am de ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca, recurs la curtea de apel alinabuzaianu alinabuzaianu buna ziua, am doua litigii de munca cu aceeasi institutie fost-angajatoare pe care le-am castigat in parte in prima instanta. am declarat recurs la ambele ... (vezi toată discuția)