avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchidere balcon
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchidere balcon

Va rog, as vrea sa aflu daca sunt obligata prin lege sa inchid balconul la reabilitare. Eu sunt de acord cu reabilitarea termica, dar nu vreau sa inchid balconul
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:25, 27 August 2015
Daca reabilitarea imobilului de locuit in comun fost dispusa de catre adunarea generala,hotararea este obligatorie pentru toti proprietarii
Cum reabilitarea imobilului este executata in baza unui contract de executie care prevede obligativitatea inchiderii balcoanelor,va revine obligatia sa respectati hotararea adunarii generale
Impotriva hotararii adunarii generale-daca apreciati ca aceasta este netemeinica si va cauzeaza prejudicii,aveti dreptul legal sa formulati contestatie in instanta,in termen de 45 zile de la comunicarea hotararii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligata sa accept inchiderea balconului prin reabilitarea termica facuta de primaria sect 4, daca nu doresc acest lucru? diana-maracineanu diana-maracineanu As dori sa stiu daca exista vreo solutie legala in situatia urmatoare: -locuiesc in sectorul 4, undeva pe Bulevardul Alex Obregia, intr-un bloc in care s-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua o întrebare legata de reabilitarea termica a blocului ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua o întrebare legata de reabilitarea termica a blocului Eu doresc reabilitarea dar sa nu imi închidă balconul cum ar trebui sa procedez. (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a blocului din fonduri europene Carmeno Carmeno Buna ziua. In urma cu 3 ani, asociatia de proprietari a facut demersuri pentru obtinerea de fonduri europene pentru reabilitarea termica a blocului. Din ... (vezi toată discuția)