avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare bani CASMB
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare bani CASMB

Am beneficiat de concediu pre si postnatal in anul 2012. Am fost la casa de sanatatate sa vad de ce firma nu si-a recuperat nici pana cum banii. La CASMB mi s-a spus ca nu rezulta nici o cerere depusa pe numele meu in acea perioada, singura cerere fiind din mai 2013 adica la aproape un an iar acestea trebuiau depuse in termen de 90 zile. Am discuta cu d-na contabil cum e posibil acest lucru si mi-a explicat ca ea a depus toate cererile pe cele 126 zile dar ca le-a trimis prin posta si ca nu a primit nici un raspuns. Acum avand in firma o alta persoana in concediu maternal am fost sa depun cererile personal, nu prin posta sau curier si am observat ca iti da o copie a cererii cu stampila casei de sanatate (cererile astea rezulta in sistem la ei) .Intrebarea mea este : se mai poate face ceva astfel incat firma sa-si recupereze acei bani din 2012?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:39, 28 August 2015
Buna ziua,
Daca mai aveti confirmarile de primire de la cererile depuse prin posta atunci va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!in luna iunie,anul urmator,o sa mi se termine concediul ... Andrada Balc Andrada Balc Buna ziua!in luna iunie,anul urmator,o sa mi se termine concediul de maternitate.Intrebarea mea este: se poate intra din concediu de maternitate in cel de risc ... (vezi toată discuția)
Pre post natal ContSters243704 ContSters243704 concediul pre-post e d 126 zile. imi pot lua 84 zile pre si 42 post? la care se adauga la aceste 84 pre si 5 zile pt casatorie plus restul de zile d ... (vezi toată discuția)
Concediu medical neplatit ioanasimion ioanasimion buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: momentan sunt in concediu crestere copil incepand din luna februarie 2013. din octombrie ... (vezi toată discuția)