avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale licenta jocuri de noroc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

licenta jocuri de noroc

BUNA ZIUA ;AM O INTRBARE LEGATA DE JOCURILE DE NOROC:
DACA JOCURILE DE NOROC FUNCTIONEAZA LA ALTA ADRESA DE CAT CEA SPECIFICATA PE LICENTA [nu este facuta mutatia la noua adresa] CARE SUNT SANCTIUNILE SAU CE IMPLICA ASTA DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC , CU TOATE CA AM PLATIT TOATE TAXELE LA ZI, SI AM COMPLETAT REGISTRELE ZILNICE SI CEL LUNAR. - MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:52, 17 Iulie 2009
Cred ca este mai importanta urmatoarea prevedere a OUG 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, publicata in Monitorul Oficial nr. 439/ 26.06.2009

Art. 27
(2) Operatorii economici care detin licente pentru exploatarea jocurilor de noroc valabile la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta si doresc continuarea activitatii pentru care au fost autorizati sunt obligati sa solicite, in conditiile prezentei ordonante de urgenta, licenta de organizare a jocurilor de noroc, in termen de 120 de zile de la data intrarii in vigoare a normelor de aplicare a prezentei ordonante de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie pariuri sportive allyynnutza allyynnutza Buna ziua. Imi puteti spune, va rog, ce cuprinde legislatia in vigoare, privind pariurile sportive? Legi, ordonante etc. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Taxa timbru social brook3013 brook3013 Buna ziua, Vreau sa stiu daca s-a abrogat taxa de 10% de timbru social asupra jocurilor de noroc? Cu ce data s-a abrogat? Multumesc (vezi toată discuția)
Renuntare taxa de timbru ptr. activ. jocuri de noroc? adibarbu27 adibarbu27 ma puteti ajuta sa gasesc legea prin care s-a renuntat la plata taxei de timbru monumentelor istorice pentru cei care desfasoara activitate de jocuri de noroc? ... (vezi toată discuția)