Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 zhrcnst	                   

02.08.2010 - suspendare permis pt depasire viteza cu 57 KM/h, radar mobil
DE 583, directia spre Iasi.
Inainte  cu 500 m de KM 63 , viteza este restrictionata ... (vezi toată discuția)
	                    zhrcnst	                   

02.08.2010 - suspendare permis pt depasire viteza cu 57 KM/h, radar mobil
DE 583, directia spre Iasi.
Inainte  cu 500 m de KM 63 , viteza este restrictionata ... (vezi toată discuția)

gabriel_gavrila	                   

buna ziua!
zilele trecute am fost surprins de un radar aflat in miscare si sanctionat pentru depasirea vitezei legale + suspendarea permisului. Radarul era ... (vezi toată discuția)
	                    gabriel_gavrila	                   

buna ziua!
zilele trecute am fost surprins de un radar aflat in miscare si sanctionat pentru depasirea vitezei legale + suspendarea permisului. Radarul era ... (vezi toată discuția)

AleXandru_123	                   

Buna seara, in data de 4.03.2012 am fost surprins pe drumul E70, in afara localitatii, cu o viteza de 174 km/h cu un... Logan 1.4:O. M-a oprit masina care avea ... (vezi toată discuția)
	                    AleXandru_123	                   

Buna seara, in data de 4.03.2012 am fost surprins pe drumul E70, in afara localitatii, cu o viteza de 174 km/h cu un... Logan 1.4:O. M-a oprit masina care avea ... (vezi toată discuția)