avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru in weekend
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru in weekend

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoare speta: Punct de lucru cu 3 salariati pensionari.Doi lucreaza 2 zile da,doua pauza si doua zile repaus saptamanal(sambata si duminica),8 ore/zi;al treilea salariat lucreaza doar sambata si duminica 8 ore/zi.Salariatul care lucreaza sambata si duminica trebuie sa primeasca un alt spor in afara de cel de weekend?Pentru ca fiecare dintre ei lucreaza doar 2 zile,respectiv 3 zile/saptamana e clar ca in pontaj nu depasesc 80 ore/luna.Cate ore trec in contractul de munca si ce salariu tarifar?Cum ii platesc? la netul care rezulta din brut sau la numarul de ore conform pontaj?

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2015
popescupatricia, utilizator
Cel mai recent răspuns: popescu patrycia , utilizator 22:27, 4 Septembrie 2015
Durata timpului de munca 16 ore/sapt, repartizarea timpului de munca facandu-se astfel: sambata si duminica 8 ore/zi ,pentru salariatul care lucreaza numai in week-end. Salariul fiind in jurul valorii de 400 lei brut lunar.

Durata timpului de munca 8 ore/zi, inegal ; repartizarea timpului de munca facandu-se astfel: ......... (mentionati programul efectiv de munca al acestora) , pentru ceilalti salariati. Salariul fiind de minim 1050 lei brut lunar.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistem turnus CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Buna ziua, La contractele individuale de munca, in sistem turnus - salariatul lucreaza de exemplu, azi 12 ore, maine este liber si mai intra abia a 3a zi, ... (vezi toată discuția)
Ore de lucru si pontaj aba1011 aba1011 Buna ziua.am primit un job la o firma si mi sa spus in felul urmator si mi se pare ciudat citez: \\\\"contract de munca cu 8 ore pezi 40 ore pe saptamana, se ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte in cim si revisal - urgent cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea problema: In contractul de munca si in revisal, pentru munca de noapte, se inregistreaza de ex. program ... (vezi toată discuția)