avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legea zilei libere pt consultatii medicale copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legea zilei libere pt consultatii medicale copil

buna ziua
stiu ca a fost adoptata de parlament, nu stiu daca a fost publicata in monitorul oficial, Am intrebat la lucru despre aceasta lege dar mi s a spus ca nu exista asa ceva , zi libera pt consultatie copil odata pe an
va rog sa ma lamuriti daca am dreptul de a cere asa ceva
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 7 Septembrie 2015
@ vivi23ro

Obligatia angajatorului subzista datorita prevederilor legale, indiferent daca are sau nu o prevedere in acest sens in CCM sau in reg.intern.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii lege tatianagrosu1977 tatianagrosu1977 Buna seara, Va rog sa am ajutati sa gasesc raspunsul la urmatoarea intrebare: In ce lege gasesc ca angajatul are dreptul la o zi libera pe an cu scopul ... (vezi toată discuția)
Zi libera analize copil eu1983 eu1983 Buna ziua . Va rog sa-mi spuenti daca este implemantata legea prin care unul din parinti poate beneficia de o zi libera pe an , pentru efectuarea analizelor ... (vezi toată discuția)
Zi libera verificare sanatate copil croberta croberta daca mama beneficiaza de concediu crestere copil pina la 2 ani, tatal mai are dreptul la acea zi libera in care sa verifice starea de sanatate a copilului ? (vezi toată discuția)