avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Talharie

Buna ziua, telefonul mi-a fost furat pe strada din mana, am fost la politie sa depun plangere, intre timp in aceeasi zi , cel care mi l-a furat mi -a contactat parintii si mi l-a adus inapoi. Eu am sunat la politie sa anunt ca mi-a adus telefonul, si nu le-a venit sa creada asa ceva, si m-au intrebat daca vreau sa fac testul poligraf, si am zis ca sunt de acord.Mi s-a facut mila de omu ala, si nu am vrut sa le spun cine era. el a venit la locul meu de munca unde sunt camere. Cei de la politie au cerut camerele si il vor vedea . Eu nu vreau sa ma mai implic . Le-am spus politistilor ca nu ma mai intereseaza si ca nu vreau sa il bag pe om la puscarie, dar ei mi-au spus ca trebuie sa rezolve dosarul. Ce e de facut???Pot sa imi schimb declaratia?Sa retrag plangerea?? Ma pot acuza de declaratie mincinoasa, ceva??? Va rog sa imi rasp urgent ca trebuie sa ma duc la sectie sa vad ce pot rezolva. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: catalin27smb , utilizator 03:15, 9 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
În cazul tâlhăriilor nu există posibilitatea retragerii plângerii sau a împăcării părților. Dar având în vedere atitudinea făptuitorului, probabil va beneficia de o pedeapsă mai blândă. E puțin probabil să ajungă la închisoare, atâta vreme cât a conștientizat faptul că a comis o infracțiune și a decis să îndrepte fapta pe care a săvârșit-o!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2015
catalin27smb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt alex10 alex10 Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)
Furt, prelevare amprente Vlad_88 Vlad_88 Buna ziua as avea si eu o intrebare Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei ... (vezi toată discuția)
Declaratie semi-mincinoasa furt/se poate retrage o reclamatie furt? clau22 clau22 Buna ziua,am fost astazi la politie pentru un furt,mai precis mi-a fost furat un telefon ieri, eu am declarat ca a fost furat in alt mod decat a fost el furat ... (vezi toată discuția)