avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim perioada determinata

Buna ziua,

Va rog frumos, in limita timpului disponibil, ajutati-ma cu un raspuns: un contract individual de munca incheiat pe perioada determinata (initial 3 luni) de cate ori poate fi prelungit, in limita celor 36 de luni? Am o limita a unui numar de acte aditionale sau il pot prelungi dupa cum are nevoie angajatorul?
Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta cu un raspuns si va doresc toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: monicagheorghe , utilizator 09:37, 7 Septembrie 2015
Un contract individual de munca (CIM) pe perioada determinata se poate prelungi indiferent de cate ori cu conditia sa nu se depaseasca cele 36 de luni.
Potrivit Codului Muncii , c.i.m. incheiat pe durata determinata poate fi prelungit fara a exista vreo limitare a numarului de prelungiri inauntru termenului de 36 de luni.

art.82 C.mun.
..
(3) Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.
....
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspunsuri. Stiu ca mereu pot conta pe ajutorul dumneavoastra.
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de munca nedeterminata 1ecaterina1 1ecaterina1 De cate ori are voie angajatorul sa te tina in perioada determinata de 6 luni. ? Iti face un contract pe perioada determinata de 6 luni dupa ce trec cele 6 ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca pe perioada determinata RuxandraLarisa RuxandraLarisa De catre ori de se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata?Din cate inteleg eu, nu exista un numar limitat de acte aditionale de ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca soledad soledad Lucrez in cadrul unei societăţi multinaţionale. Am fost angajată în ianuarie 2011 pe o perioada determinata de 6 luni. Dupa asta mi s-au mai facut 2 ... (vezi toată discuția)