avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comision agentie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comision agentie imobiliara

Buna ziua,am telefonat zilele trecute unei agentii imobiliare ce avea un anume apartament postat pe Olx,am stabilit o vizionare,am fost de acord sa inchiriem apartamentul.Vreau sa stiu daca este ok sa fim pusi sa platim 50% din chiria primei luni ca si comision agentiei,asta ar insemna sa scoatem din buzunar 420 chirie+420 garantie+210 comision,cam 1000 de euro.Nu mi se pare ok din moment ce agentia nu m-a reprezentat in vreun fel,nu m-a ajutat la gasirea unui apartament,prin faptul ca a fost prezent agentul 10 min,in care doar noi si propietarul am discutat,mi se pare deplasat sa aiba astfel de cerinte.
Cel mai recent răspuns: itsa28 , utilizator 15:36, 9 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista cauza de castig al comisionului pentru o agentie imobiliara in lipsa unui contract? Diana01p Diana01p Buna ziua, as vrea sa stiu daca exista un drept (legal) prin care o agentie imobiliara poate cere comision de la un cumparator in lipsa desavarsita a oricarui ... (vezi toată discuția)
Comision vanzare agentii Teddy1604 Teddy1604 Buna ziua, Am un apartament de vanzare;am fost cautata de agentie ,intrebata daca doresc sa colaborez cu ei,am raspuns da.Cumparatorul a fost cel care a ... (vezi toată discuția)
Contract de comision agentie imobiliara Radu88 Radu88 Buna ziua, Acum aproximativ 2 ani am cumparat un apartament. Prima data mi-a prezentat apartamentul o firma cu care am semnat un contract de comision, am ... (vezi toată discuția)