avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Formulare pretentii dupa primul termen de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Formulare pretentii dupa primul termen de judecata

Buna ziua!

Pot reformula pretentii, respectiv formula pretentii noi, daca s-a stabilit deja data primului termen de infatisare la tribunal? Sunt partea acuzatoare intr-un conflict de munca.
Cel mai recent răspuns: AureliaStamate , utilizator 01:11, 9 Septembrie 2015
Pot cere amanarea primei infatisari pe motiv ca doresc sa imi caut avocat? Stiu ca paratul poate face asta, dar eu ca reclamant?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa schimb total cererea de chemare in judecata?? aidu aidu Am introdus o cerere cu un continut, parata a facut intampinare, Insa m-am razgandit radical, si nu mai vreau sa introduc cererea aia, ci alta. Pot sa ... (vezi toată discuția)
Modificarea cererii de chemare in judecata in proces de ordonanta presedintiala CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Potrivit art. 204 din NCPC : Modificarea cererii de chemare în judecată (1) Reclamantul poate să-şi modifice cererea şi să propună noi dovezi, sub ... (vezi toată discuția)
Noi capete de cerere in contencios administrativ JimmyNT JimmyNT Am introdus o actiune in contencios administrativ prin care solicitam numai anularea unui act emis de o institutie a statului, procedura de atac prevazuta de ... (vezi toată discuția)