avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Statistică europeană la adresa României. ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Statistică europeană la adresa României. (Rezultatul ultimilor 25 de ani.)

1. Cea mai bisericoasă tară din Uniunea Europeană (locul 1 la numarul de biserici pe cap de locuitor).
2. Cea mai înapoiată ţară europeană (45 % dintre români n-au WC in casă, faţă de 2 % in Europa).
3. Românii au doar jumătate din puterea de cumpărare a europeanului mediu, dar îşi petrec timpul liber în mall-uri şi hypermarket-uri şi contruiesc noi mall-uri şi hypermarket-uri, în ciuda crizei.
4. România este ţara cu cea mai dură lege anti-arme din lume, singura care îşi tine poporul complet dezarmat (motivând prin siguranţa populaţiei), dar este ţara cu cea mai mare corupţie din Europa - 40 % (Curtea de Conturi: din 15 miliarde de euro pe an achizitii publice, 6.2 miliarde se fură ).
5. România este printre putinele ţări care interzic complet prostituţia (pe motive de moralitate), dar este cel mai mare exportator de prostituate din Uniunea Europeană (peste Rusia si Ucraina), conform EU Observer.
6. România este ţara cu cel mai mic şomaj oficial din ultimii 25 de ani, in medie, dar este singura ţară unde 50 % din familii declară că nu au niciun membru angajat, iar 25 % din familii au doar un membru angajat.
7. România este printre ţările cu cei mai multi absolvenţi de universitate din lume, dar este ţara fără nici o universitate in top 500 (sub ţările africane) si ale carei diplome nu sunt luate în seama la angajare, nicăieri in Europa.
8. România este ţara unde şcoala este obligatorie pană la sfârşitul liceului (?, în sensul că liceul e gratuit), dar este pe locul 1 in Europa la şcolari analfabeti (30%), iar 42% dintre români cred ca Soarele se învarteşte in jurul Pământului.
9. România este ţara cu cel mai mare procent de insatisfacţie la adresa clasei politice; românii se plâng în mod constant de corupţia şi incompetenţa politicienilor lor. Dar este singura ţară unde nu a avut loc nici un miting anti-corupţie in ultimii 25 de ani şi unde participarea publicului la acţiuni anti-corupţie este minimă.
10. România este ţara cu cea mai mică absorbtie a banilor europeni, dar este ţara cu cel mai mare procent de bani europeni furaţi (din puţinul folosit) motiv pentru care Uniunea Europeana a tăiat fondurile pentru infrastructură.

Iulie 27, 2015
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:52, 28 Septembrie 2015
Intr-adevar tara tuturor posibilitatilor...
gigipopa a scris:


10. România este ţara cu cea mai mică absorbtie a banilor europeni, dar este ţara cu cel mai mare procent de bani europeni furaţi (din puţinul folosit) motiv pentru care Uniunea Europeana a tăiat fondurile pentru infrastructură.



nu e asta motivul.
din capu' locului, premeditat, ue nu ne-a dat niciun ban 'european' (n-am 'absorbit' nimic).
ii finantam noi pe ei (pe organizatorii ue), tot din capu' locului, cu cotizatia anuala.
(furam de la noi si dam la altii).
E bine sa mai citim si materiale pozitive.
Va recomand unul proaspat. Polonia si Romania "doi tigri in Europa"!
[ link extern ]

~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Scurt ghid practic de accesare a fondurilor europene pentru agricultura mariana_en mariana_en daca vreti sa cunoasteti teoria, accesati site-ul apdrp practica...aia ne omoara pasul 1: vorbiti cu cineva care a accesat fonduri cu succes; intrebati-l la ... (vezi toată discuția)
Va urma s.u.e. sub dominatia germaniei ? Roland Mindrila Roland Mindrila Al Patrulea Reich sau SUE? Planul secret al Germaniei pentru a controla Europa. Plus: Datoria Germaniei e URIAªÃ! 18 NOIEMBRIE, 2011 Al Patrulea Reich, ... (vezi toată discuția)
Initiere petitie organizare referendum uniunea europeana dorofteiilie dorofteiilie Doresc sa sa initiez o petitie cu 100 000 semnaturi in vederea organizarea unui referendum national cu privire la RAMANEREA sau RETRAGEREA din U.E. Cum trebuie ... (vezi toată discuția)