avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lipsa cartea tehnica a blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lipsa cartea tehnica a blocului

Buna ziua.Sunt presedinte al unei asociatii de proprietari la un bloc construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Dezvoltatorul nu ne-a dat cartea tehnica a blocului si ne spune ca nu o are.Intrebarea mea este: unde ar trebui sa ne adresam ca sa o obtinem?La primaria din Popesti sau la ISC ilfov?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:26, 11 Septembrie 2015
Doamna,
Cartea tehnica a blocului se intocmeste in 4 exemplare>
- un ex. ramane la proiectantul imobilului;
- un ex. ramane la constructor;
- un ex. la primaria localitatii;
- un ex. la as. prop.
In mod normal "dezvoltatorul" ar fi trebuit sa va inmaneze un exemplar al CT.
Cum se intampla de obicei, CT a blocului ce trebuie repartizata as. prop. ramane la primarie, astfel incat mergeti acolo si solicitati intrarea in posesie; daca nu au un ex. si pentru as. prop. solicitati sa va elibereze o copie; o "legati" urmand ca as. prop. sa se ingrijeasca sa o completeze.
Mult succes!
Autorizatia de constructie la adresa noastra care apare pe site-ul primariei este pentru un blo c P+1+M,Blocul nostru,in realitate are D+P+3+M.E posibil sa fi fost modificata ulterior autoriza tia de constructie?
Da, este posibil. Daca blocul a fost finalizat, receptionat... o sa gasiti datele la Primarie, asa cum vi s-a spus dar si la Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. unde as putea gasi in cluj napoca, cartea tehnica ... Nicolae D. Nicolae D. Buna ziua. Unde as putea gasi in Cluj Napoca, cartea tehnica a unui bloc din cartierul Gheorghieni? (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a imobilului. ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Revin cu o intrebare la dumneavoastra.Sunt presedinta a A.P. a unui bloc nou,construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Am solicitat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)
Cum putem obtine o copie a cartii tehnice a unui imobil de 4 etaje ... Cocias Ion Cocias Ion Cum putem obtine o copie a CARTII TEHNICE aunui imobil de 4 etaje plus mansarda din Sectorul 1 ,București.Constructia a fost recepționată în 2012. (vezi toată discuția)