avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in constatare sau prestatie tabulara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in constatare sau prestatie tabulara

in anul 2005 am cumparat prin factura fiscala un bun imobil fara autentificare la notar de la o soc.comerciala.aceasta a fost radiata de la R.C in anul 2014.Acest bun imobil l-am vandut prin act sub semnatura privata societatii mele si nu am facut acte notariale.acum as vrea sa intabulez imobilul pe numele societatii mele si la notar mi se spune ca nu are cine sa-mi vanda intrucat societatea radiata pe care este bunul in prezent la CF nu mai are nici o calitate .Va rog sa-mi spuneti ce mai pot sa fac pentru ca societatea sa devina legal proprietara in CF.Va multumesc Va mai rog daca aveti spete identice sa -mi dati si mie un model.
Cel mai recent răspuns: titiana32 , utilizator 18:38, 9 Octombrie 2015
Va rog imi raspunde si mie cineva la acest mesaj????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare carte funciara ContSters9695 ContSters9695 In cazul in care s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare care are ca obiect o constructie, nu si terenul, iar contractul e certificat de avocat, pentru ... (vezi toată discuția)
Inscriere antecontract in cf kalinb kalinb Buna ziua, Am facut un antecontract de vanzare cumparare acum 2 ani pentru un imobil, intre persoane fizice. Exista mai multe temeri cum ca vanzatorul o sa ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament fara probleme ulterioare starcopit starcopit Buna ziua! As dori sa achizitionez un apartament/ garsoniera in Buc. intr-un viitor previzibil. As dori sa aflu legat de acest fapt cum sa ma asigur eu, ... (vezi toată discuția)