avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ordinul de modificare a legislatiei privind examenul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ordinul de modificare a legislatiei privind examenul pentru permis auto

Acest ordin se aplica doar pentru cei care incep scoala de soferi dupa data de 5 octombrie cand intra in vigoare ordinul, sau si pentru cei care au facut scoala inainte de aceasta data?
Cel mai recent răspuns: ilione , utilizator 16:05, 12 Septembrie 2015
Ordinul Ministerului Afacerilor Interne nr. 97/2015 pentru modificarea si completarea Ordinului MAI nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere care a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 639 din 21 august va intra in vigoare in data de 5 octombrie2015 .
Dispozitiile noilor modificari se aplica cursantilor care urmeaza sa sustina examenul pentru obtinere permis conducere auto dupa data de 5 octombrie 2015
sa inteleg ca si examenul teoretic si traseul trebuie date dupa 5 octombrie, nu conteaza ca scoala a fost facuta inainte de aceasta data?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala soferi rdinamix rdinamix Salut! Am o intrebare si anume daca am inceput scoala de soferi cat c am promovat examinarea teoretica si urmeaza cea practica dar intretimp mi s-a suspendat ... (vezi toată discuția)
Repetarea probei teoretice ciupeadrian ciupeadrian Buna ziua, Nedumerirea mea este urmatoarea: Am sustinut proba teoretica la examenul auto pe data de 5 octombrie la categoria C in Sibiu.In data de 27 ... (vezi toată discuția)
Circulatie - examen scoala de soferi jitcadiana jitcadiana Buna ziua,am si eu o intrebare ca nu mai inteleg nimica...pana la urma daca iau sala la scoala de soferi si pic la traseu, trebuie sa mai dau iar sala?sau doar ... (vezi toată discuția)