avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare festive triplu plătite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare festive triplu plătite

aceste ore suplimentare dacă sunt festive ,cel puțin la cfr sunt plătite triplu adică o data pt că sunt festive(adică se plătește dublu) și apoi în cazul în care sunt și suplimentare se mai plătesc încă o data ,știu că se plătesc ,dar întrebarea e cum se calculează sau dacă stie cineva legea care le reglementează ?
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 15:42, 23 Octombrie 2015
aceste ore pe fluturaș apar ca și ore festive ,și la cfr se numesc ore festive așa apar și în CIM
Postati prevederea din cim sau din CCM cu privire la sporul care se acorda pentru aceste zile.
este art 24-(1) Munca prestată în zilele de sâmbătă ,duminică și sărbători legale (zile festive),se plătește cu spor de 100 la sută din salariul de bază. Aceste ore nu se compensează cu timp liber corespunzător.
In acest caz, munca prestata in acele zile se va plati cu spor de 100% din salariul de baza.
așa e în CIM dar acum sa schimbat ,știți ceva ?

Alte discuții în legătură

Plata ore sarbatori legale maria_2012 maria_2012 Buna seara. Care este diferenta intre orele suplimentare si cele \\"festive\\"? Efectuez serviciu de ture 12/24 , adica lucrez sambata, duminica si alte ... (vezi toată discuția)
ore supimentare efectuate simbata si duminica dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Un salariat a efectuat in luna decembrie 8 ore suplimentare simbata si 8 ore de Craciun. In luna ianuarie, dupa ... (vezi toată discuția)
se platesc sau nu, orele efectuate sambata, duminica? swamerra swamerra Decizia 1415/2009 a Curtii Constitutionale se refera si la orele efectuate in zilele nelucratoare sau, exclusiv la \"orele suplimentare\"?? art. 20 din ... (vezi toată discuția)