avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare festive triplu plătite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare festive triplu plătite

aceste ore suplimentare dacă sunt festive ,cel puțin la cfr sunt plătite triplu adică o data pt că sunt festive(adică se plătește dublu) și apoi în cazul în care sunt și suplimentare se mai plătesc încă o data ,știu că se plătesc ,dar întrebarea e cum se calculează sau dacă stie cineva legea care le reglementează ?
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 15:42, 23 Octombrie 2015
Nu stiu sa se fi schimbat ceva intre timp.
doar de anu ăsta primim ,până acuma nu primeam deci de schimbat sa schimbat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata ore sarbatori legale maria_2012 maria_2012 Buna seara. Care este diferenta intre orele suplimentare si cele \\"festive\\"? Efectuez serviciu de ture 12/24 , adica lucrez sambata, duminica si alte ... (vezi toată discuția)
ore supimentare efectuate simbata si duminica dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Un salariat a efectuat in luna decembrie 8 ore suplimentare simbata si 8 ore de Craciun. In luna ianuarie, dupa ... (vezi toată discuția)
se platesc sau nu, orele efectuate sambata, duminica? swamerra swamerra Decizia 1415/2009 a Curtii Constitutionale se refera si la orele efectuate in zilele nelucratoare sau, exclusiv la \"orele suplimentare\"?? art. 20 din ... (vezi toată discuția)