avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Prin si vanzare de logo-uri
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Prin si vanzare de logo-uri

Buna ziua!
As dori sa ma lamureasca si pe mine o persoana in legatura cu o problema legata de comercializarea si vanzarea de abtibilde cu logo-uri de formatie si alte desene alese de clienti.
Asadar am voie sa comercializez si sa vand stickere cu logo-uri cu formatii si/sau branduri? Daca da in ce conditii, cate bucati sau cum este ok.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:38, 17 Septembrie 2015
Problema se pune astfel: nu aveti voie sa folositi fara permisiune materiale pentru care altii au drepturi de autor si nu aveti voie sa incalcati marcile inregistrate ale altora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl d - magazin outlet ( haine noi de firma ) cretzu194 cretzu194 Buna ziua, Acum 6 luni am incercat sa deschid un SRL D pentru o agentie imobiliara, dar pana la urma am renuntat. Acum intentionez sa deschid un magazin de ... (vezi toată discuția)
Magazin online vanzarea hainelor de firma, branduri cunoscute Dragan94 Dragan94 Buna ziua am tot cautat pe net si pe acest forum si nu am gasit nimic concrect nici da nici nu. Deci doresc sa imi deschid un magazin online de haine in care ... (vezi toată discuția)
Marcã sau desen? - care este diferenþa? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, personal nu imi pot da bine seama de diferenta dintre marca si desen sau model industrial? Ma puteti ajuta cu 1,2 explicatii si un exemplu ... (vezi toată discuția)