avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Firma fara nici o contributie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Firma fara nici o contributie

Buna ziua,
Am si eu o intrebare , am facut acum 3 ani un srl , firma nu a avut nici o data actiivitate . as vrea sa o inchid dar nu am depus nici un act dupa ce am stabilit sediul firmei nici macar bilantul anual sau orice fel de act . Puteti sa ma ajutati sa imi spuneti ce amenzi ar putea sa ma astepte si daca as putea minimaliza pierderile ?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2015
ContSters368872, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters294670 , utilizator 11:13, 25 Octombrie 2015
Daca nu ati avut control si nu ati avut niciodata o problema cu fiscul va recomand sa intocmiti toate declaratiile ,inclusive declaratie bilant societate fara activitate si sa le depuneti la fisc(daca e prima abatere-puteti primi un avertisment),urmand ca ulterior sa va depuneti declaratiile cu zero la timp sau sa lichidati firma simplu la registrul comertului.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma declarata inactiva amalianeag amalianeag Buna seara, Un SRL care tocmai a fost declarat inactiv, ce obligatii fiscale mai are? Mai trebuie sa depuna declaratii, bilant? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Inactivitate srl paul309 paul309 Buna ziua! In data de 21.09.2018 am infiintat o firma SRL, care pana acum n-a avut niciun fel de activitate, n-am declarat punctul de lucru si am depus ... (vezi toată discuția)