avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare auto, razgandire ulterioara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare auto, razgandire ulterioara

Buna ziua,


Am vandut o masina, am semnat contractul de vanzare-cumparare, am luat banii, am dat masina, am scos-o de la fisc, insa cumparatorul s-a razgandit. As vrea sa rezolvam pe cale amiabila aceasta problema, as fi dispus sa iau masina inapoi. Intrebarea mea este care este procedura, daca deja am apucat sa o scot de la fisc si am completat in talon numele lui la rubrica instrainat catre?
Trebuie doar sa mai facem un contract de vanzare cumparare, sa o scoata el iar de la fisc si sa o iau iarasi eu? Sau e mai complicat? Imi puteti spune, va rog, pas cu pas, ce avem de facut?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:08, 15 Septembrie 2015
Este cam complicat in conditiile in care cumparatorul nu a inregistrat bunul mobil la administratia financiara,legal,acesta nu poate sa incheie contract de vanzare cumparare avand in vedere ca nu poate prezenta certificat fiscal ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea din evidenta a masini de la primarie Candel Candel Am cumparat recent o masina ,am avut accident ,am primit dauna totala la masina si am ramas cu masina acasa ,ca sa pot sa iau bani pe dauna totala ,a trebuit ... (vezi toată discuția)
Cumparator auto razgandit bel moni bel moni Buna ziua am si eu o intrebare am vandut masina unei persoane care s-a razgandit dupa ce am semnat actele de v-c la un birou de acte auto pe talon e trecut la ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism de la administatia financiara danye danye Buna ziua, As avea nevoie de ajutorul dvs intr-o speta destul de complicata si anume: am cumparat cu ani in urma o masina de la o persoana X. Am facut cu ... (vezi toată discuția)