avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate lnchidere balcon, izolare termica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

lnchidere balcon, izolare termica

Buna dimineata, vreau sa stiu daca inchiderea balconului cu geamuri termopane si izolarea termica si repararea lui ( intr-o mica masura ) se face numai cu acordul si/sau instiintarea scrisa a Asociatiei de Propr.si a Primariei ( pentru izolare termica )? Daca da, va rog sa-mi spuneti si ce anume trebuie mentionat in cerere/adresa.Ma poate ajuta cineva cu o firma care se poate ocupa de reabilitarea termica?Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:04, 19 Septembrie 2015
Aveti nevoie de un proiect intocmit de catre o firma autorizata. Proiectarea poate fi facuta daca detineti un aviz de la asociatia de proprietari.
Avand acest proiect, cereti autorizatie de ctie. de la primarie.
In baza autorizatiei de ctie. plus proiect solicitati aviz pentru efectuarea de lucrari de ctii. de la Inspectoratul teritorial de stat in ctii.
In baza tuturor acestor documente incheiati contract de lucrari cu o firma autorizata de ctii. si cu o firma autorizata pentru executie-montaj termopan.
Cand au fost realizate toate demersurile de mai sus, puteti trece la executia de lucrari, fara a fi expus platii unor amenzi contraventionale usturatoare la buzunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie balcon. micky02ct micky02ct Buna ziua! Mama a cumparat acum 3 luni un apartament la et.1 care are balconul din constructie modificat in bucatarie si inca un balcon de 21 mp, construit ... (vezi toată discuția)
Montare copertina la balconul apartamentului Zbonyhai Zbonyhai Doresc sa stiu ce aprobari si acte sunt necesare si conform caror reglementari legale pentru a monta o copertina la balconul apartamentului proprietate dar ... (vezi toată discuția)